Zonwering VERANO

Wens je in de zomer je huis koel te houden tijdens die hete zomerdagen, dan kan je best een zonwering installeren. Een aircosysteem plaatsen is daarom niet altijd de beste oplossing. Zonwering is een energiezuinig alternatief en kent tal van mogelijkheden en uitvoeringen. Zonwering laat zich ook makkelijk achter je renovatie of bouw plaatsen.

Buitenzonwering

Bij buitenzonwering gaan de zonnestralen het glas nooit bereiken. Buitenzonwering zoals zonneschermen, screens en rolluiken zijn een ideale manier om de zon en de bijhorende warmte buiten te houden tijdens zomerse dagen. Binnenzonwering schermt pas af nadat de zonnestralen al door het raam naar binnen zijn gekomen. De warmte zit dus al tussen het glas en het gordijnen of de lamellen opgeslagen. Buitenzonwering houdt 85 à 90% van de warmte-energie tegen, binnenzonwering maar 35 à 65%.

Zonnetent of terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kan je het hele jaar op je terras genieten, zonder last van regen, zon, wind of koude. Wens je graag uw zonnescherm te bedienen vanuit uw ligstoel wanneer u dat wilt? Dat kan! Check onze io-homecontrol® van Somfy voor zonweringen.

Zonnescherm

Een zonnescherm bestaat uit een doek dat zit opgerold in een kast die vergelijkbaar is met die van een rolluik en dat met behulp van zogenaamde knikarmen horizontaal uitgevouwen kan worden zowel manueel als elektrisch.

Wij helpen jou kiezen!

Onze aanpak is veelal dezelfde. Wij luisteren vooral naar jouw wensen en redenering. In functie van de ruimte, oriëntatie en hoogte van de ramen gaan we samen een ontwerp voorstellen, in harmonie met de stijl en mogelijkheden van jouw woning.

Wens je een gepersonaliseerde offerte voor jouw Zonwering? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken