Deuren

Op zoek naar een buiten- of binnendeur? De laatste jaren is het aanbod aan materialen en stijlen alsmaar toegenomen. Daarboven hanteert u meer dan waarschijnlijk nog enkele belangrijke criteria. Zo moet een deur een uitstekende warmte-isolatie hebben, ze moet erg veilig zijn en uitstekend ogen bij het geheel van uw woning.

Een goede keuze van het meest geschikte materiaal is dus belangrijk. Wij zetten onze deuren PVCAluminium of Hout even naast elkaar.

PVC deuren

PVC deuren passen bij zowat elke stijl. Zowel voor hedendaagse strakke woningstijlen, dan voor de wat traditionelere landelijke stijl, heeft een PVC deuren zeker zijn meerwaarde te bieden.

De vormgeving en kleurtoepassingen zijn enorm uitgebreid. Bovendien zijn onze PVC deuren ook milieu-en onderhoudsvriendelijk.

Aluminium Deuren

Aluminium deuren hebben ook heel wat troeven. In vergelijking met PVC kom je al snel bij Aluminium deuren wanneer je grote glaspartijen ondersteuning nodig hebben. Maar ook zijn akoestische en zijn hoge thermische isolatie maken van aluminium een interessant materiaal voor je deuren. Lees alle voordelen op de volgende pagina.

Houten Deuren

Hout is onze derde keuze voor uw deuren. Een echt natuurproduct met misschien wel het best isolerende materiaal, een niet te versmaden eigenschappen voor je deuren, vooral je voordeur.

Hout bied je een klassevolle en warme uitstraling. Waarom zou je voorts nog kiezen voor houten deuren? Lees het op de volgende pagina.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken