Rolluiken

Je bent op zoek naar rolluiken voor je woning. Goed idee! Tijdens de zomermaanden houden deze de warmte buiten en tijdens de wintermaanden kunnen rolluiken de warmte in huis beter bewaren en isoleren. Je hebt steeds een ruimte keuze, of je nu kiest voor PVC of aluminium rolluiken en wens je een automatisch, elektrische bediening of manueel bedienbare rolluiken.

  • Rolluiken werken verduisterend.
  • Ze werken isolerend waardoor je bespaart op verwarmings- en energiekosten.
  • Rolluiken schrikken ook inbrekers af verhogen je gevoel van veiligheid.
  • Bescherming van je ramen tegen weer en wind.

Elektrische of manueel bedienbare rolluiken?

Ga je voor optimaal comfort met een elektrische bediening met afstandsbediening of tijdklok. Iets waar steeds meer van onze klanten voor kiezen. Dan bepaal je zelf wanneer het licht in de kamer mag binnenkomen. Somfy heeft dit alles te bieden. Laat je professioneel adviseren over je opties!

Inbouw, opbouw of voorzet rolluiken

Heeft u bij het ontwerp van je woning reeds de nodige plaats voorzien boven je ramen, dan kan je inbouw rolluiken plaatsen. Opbouwrolluiken zijn voorgemonteerd op uw raamprofiel. Zij vormen één geheel. Met voorzetrolluiken zijn je ramen en rolluiken twee aparte gehelen. Je kan dus rolluiken laten plaatsen als je ramen er reeds staan.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen in de rolluiken:

Inbouwrolluik

Deze worden ingebouwd in de voorziene opening boven het raam binnen, die nadien nog afgekast dient te worden aan de binnenkant.

Combirolluik

Opgebouwd op het raam en samen met het raam geplaatst in een pvc kast die reeds geïsoleerd is vooraf, dit geeft een mooie strakke afwerking langs binnen.

Voorzetrolluik

Deze rolluiken worden buiten op de muur geplaatst, de bediening gebeurt langs binnen.

Dit zijn enkele belangrijke vragen die wij aan jou vragen wanneer je rolluiken wenst te kopen en geplaatst wenst te zien. Aan jouw de keuze!

Wens je een gepersonaliseerde offerte voor jouw rolluiken? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken