Somfy Rolluiken

Zonweringsbedrijven, interieurspecialisten en huisautomatiseringadviseurs werken graag met Somfy. In 1969 begonnen en groot geworden met het maken van kwaliteitsproducten om comfortabeler te wonen. Inmiddels is Somfy een begrip met een wereldwijde afzet van meer dan 110 miljoen motoren voor zonweringen en rolluiken.

Betrouwbaar in wooncomfort

Onze bedrijfszekere motoren, bedieningen en besturingen zorgen dat in en rond het huis alles functioneert zoals het moet. Denk daarbij onder meer aan zonwering, rolluiken, garagepoorten en raamdecoraties. Maar het assortiment van Somfy omvat nog veel meer onderdelen die het wooncomfort verhogen en makkelijk te installeren zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Comfort en een veilig gevoel waar u ook bent.

Profiteer nu van een zeer interessante korting op de TaHoma¬ģ SMART HOME CLIMATE PACK. Hiermee bedient u met uw telefoon of tablet, zelfs vanaf uw vakantieadres, uw Somfy binnen- en buitenzonwering, rolluiken, verlichting en meer. Met behulp van de sensoren worden uw producten automatisch aangestuurd op basis van lichtintensiteit en temperatuur.

Dit pakket is de ideale start voor de verdere automatisering van uw huis. Hierbij kun u denken aan verlichting en beveiliging, maar ook aan automatische toegangspoorten en garagedeuren. Comfort en een veilig gevoel waar u ook bent!

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Tijdens bouwverlof (13 tot 31 juli) enkel geopend na telefonische afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken