Realisaties Ramen en Deuren

Wij zijn bijzonder tevreden, onze buren hebben reeds veel jaren de ramen van Dera en ook kennissen hadden ons Dera aanbevolen voor onze nieuwe ramen en deuren.
Van in het begin bij de verkoop verliep ons dit al aangenaam ,wij kregen hier echte vakkundige uitleg ,de nodige tijd werd genomen voor alle uitleg , ook bij de opmeting werden met ons de details nog eens besproken .
De dag van plaatsing is ook gebeurd op de termijn zoals afgesproken bij de verkoop , de oude ramen werden uitgenomen en ook mee opgeruimd , we hadden geen vuil, daarna werden de nieuwe ramen geplaatst , we hebben geen enkele dag in een rommelige bouwwerf gezeten !
De volgende dag werd de binnen en de buiten afwerking uitgevoerd , alles tot een mooi resultaat, echt wel , een aanrader !

Dera is al meer dan 40 jaar specialist in ramen, deuren, rolluiken, zonwering en poorten. Onze thuis is Opglabbeek (Limburg), maar alom het land zijn wij actief en kan je tal van referenties van ons opvragen of gaan bekijken. Aarzel niet om contact op te nemen voor enkele referenties in jouw buurt!

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00
Zaterdag voormiddag op afspraak
andere tijden na afspraak

Onze showroom is terug open.
Gelieve de Covid maatregelen in acht te nemen

Klik HIER voor onze STOCKVERKOOP

Bij Dera komt u terecht bij een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in plaatsen van ramen en deuren. Neem de juiste keuze en vraag ons naar een professioneel advies op maat.

Een vrijblijvend bezoek aan de ruime DERA-showroom loont steeds de moeite. Niet alleen om ideeën op te doen, maar ook om jouw project samen met onze deskundigen te bespreken. PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, vliegenramen, garagepoorten, screens, … alles staat uitgestald in meerdere stijlen.

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Oudsbergen
Telefoon: +32 089 85 84 59
E-mail : info@deraramen.be

Merken