Realisaties Ramen en Deuren

Wij zijn bijzonder tevreden, onze buren hebben reeds veel jaren de ramen van Dera en ook kennissen hadden ons Dera aanbevolen voor onze nieuwe ramen en deuren.
Van in het begin bij de verkoop verliep ons dit al aangenaam ,wij kregen hier echte vakkundige uitleg ,de nodige tijd werd genomen voor alle uitleg , ook bij de opmeting werden met ons de details nog eens besproken .
De dag van plaatsing is ook gebeurd op de termijn zoals afgesproken bij de verkoop , de oude ramen werden uitgenomen en ook mee opgeruimd , we hadden geen vuil, daarna werden de nieuwe ramen geplaatst , we hebben geen enkele dag in een rommelige bouwwerf gezeten !
De volgende dag werd de binnen en de buiten afwerking uitgevoerd , alles tot een mooi resultaat, echt wel , een aanrader !

Dera is al meer dan 40 jaar specialist in ramen, deuren, rolluiken, zonwering en poorten. Onze thuis is Opglabbeek (Limburg), maar alom het land zijn wij actief en kan je tal van referenties van ons opvragen of gaan bekijken. Aarzel niet om contact op te nemen voor enkele referenties in jouw buurt!

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken