Aluminium Ramen

Alle variaties en vormen zijn mogelijk

Aluminium ramen , maar ook aluminium deuren, glasconstructies en veranda’s, ondersteunen de architectuur van uw woning en alle variaties in vormen zijn mogelijk. Het grote voordeel is dat voor constructies met zeer grote afmetingen de profielen toch slank blijven, bovendien blijft er een maximale lichtinval. De raamprofielen, scharnieren en krukken, worden in de door u gevraagde kleur geleverd, de kleurwaaier is onbesproken groot, evenwel kan ook geanodiseerd aluminium geleverd worden.

Aluminium ramen zijn duurzaam

Aluminium is een duurzaam en licht maar sterk metaal dat nooit barst, daarom is dit materiaal gegarandeerd zeer stootvast, stevig en behoud zo de sterkte bij opwarming door de zonnestralen en zal er geen veroudering in de tijd merkbaar zijn , zowel voor de raam-, deur- en glas- en verandaconstructies. In de verstekken van de hoekverbindingen worden verstevigingshoeken en hoekverbinders geplaatst, wat zich vertaalt in sterkte en concept.

Perfect isolatie

Aluminium is bovendien een goede geleider. Dit zou betekenen dat er bij externe temperatuurverschillen risico op condensatie bestaat aan de binnenzijde van de aluminiumprofielen, daarom worden de aluminium raamprofielen verbonden door de thermische onderbreking (glasvezelversterkt polyamide) die zorgt voor de perfecte isolatie. Alle rubberdichtingen en glasrubbers worden in EPDM voorzien. Aluminium wordt niet rot en roest niet en ook kunnen insecten, stof en vuil zich niet vasthechten op de glad behandelde oppervlakten. Bovendien is aluminium veilig bij brand, het veroorzaakt geen schadelijke rookstoffen.

Aluminium ramen Van Beveren

Dera plaatst aluminium ramen met de profielen van VanBeveren. Met onze jarenlange ervaring selecteren wij enkel de beste raamprofielen voor u. Vakmanschap met Belgische topproducten.

Van Beveren aluminium commercialiseert enkel aluminium van eerste smelting in de legering AlMgSi 0.5 F22 volgens DIN 1725.

Van Beveren is na meer dan 40 jaar innovatie nog steeds één van de meest vooraanstaande systeemhuizen in de Aluminium Branche en levert hoogwaardige aluminium systemen voor ramen, deuren, schuiframen, veranda’s, carports, gordijngevels, pergola’s, balconbeglazingen, vouwdeuren, balustrades en muggenramen.

De zeer uitgebreide Van Beveren infrastructuur (30000 m²) geeft de mogelijkheid om hoogskwalitatieve producten zorgvuldig en tijdig aan de constructeurs te kunnen leveren.  Doordat profielen altijd brut op voorraad zijn en snel van kleur, lak en anodisatie voorzien worden, kan u rekenen op uitstekende en klantgerichte service.

Er wordt gewerkt met onafhankelijke certificatie-instellingen die ervoor zorgen dat onze producten van een heel hoge kwaliteit zijn.

Alle standaardmaten van onze producten zijn getest en gecertificeerd.  Niet-standaardmaten kunnen bij Van Beveren getest worden op windweerstand, waterdichtheid en stabiliteit.  De testinstallaties zijn volledig volgens de officiële normen ingericht.

We beschikken over een aantal technisch hoogwaardige softwarepakketten, waaronder een 3d-visualisatie-pakket en belangrijker: een uitgebreid programma voor onze fabrikanten

Bent u niet helemaal zeker van aluminium, dan kan u ook kiezen voor PVC ramen of Houten ramen.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Merken