Over DERA


Méér dan 40 jaar reeds uw beste partner voor al uw ramen in pvc of aluminium, staan wij sterk in zowel nieuwbouw als renovatie. Betaalbare kwaliteit en service!

Dera heeft voor elk budget en elke situatie dé oplossing, waarvoor uw woning een individuele accentuering en meerwaarde krijgt.

Onze klanten kiezen uit een uitgebreid gamma aan hoogwaardige ramen, deuren, sectionale poorten en rolluiken in diverse uitvoeringen. Alle materialen worden door ons team vakkundig geplaatst in uw woning.

Dera is een geregistreerd bedrijf! Dit is belangrijk voor uw bouw- en verbouwingswerken aan een verlaagd btw-tarief van 6% en een belastingvermindering voor energiebesparende investeringen. Wij informeren en begeleiden u bij het verkrijgen van allerlei soorten premies.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00
Zaterdag voormiddag op afspraak
andere tijden na afspraak

Onze showroom is terug open.
Gelieve de Covid maatregelen in acht te nemen

Klik HIER voor onze STOCKVERKOOP

Bij Dera komt u terecht bij een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in plaatsen van ramen en deuren. Neem de juiste keuze en vraag ons naar een professioneel advies op maat.

Een vrijblijvend bezoek aan de ruime DERA-showroom loont steeds de moeite. Niet alleen om ideeën op te doen, maar ook om jouw project samen met onze deskundigen te bespreken. PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, vliegenramen, garagepoorten, screens, … alles staat uitgestald in meerdere stijlen.

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Oudsbergen
Telefoon: +32 089 85 84 59
E-mail : info@deraramen.be

Merken