PVC Deuren

Voordeuren en buitendeuren die aan al uw eisen voldoen. Het is geen makkelijke opgave, maar niets is ons teveel om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste deur.

PVC deuren van Schüco passen bij zowat elke stijl. Zowel voor hedendaagse strakke woningstijlen, dan voor de wat traditionelere landelijke stijl, heeft een PVC deur Schüco zeker zijn meerwaarde te bieden. De vormgeving en kleurtoepassingen zijn enorm uitgebreid.

Onze PVC deuren zijn onberispelijk inzake isolatie en veiligheid. Een PVC deur is van zichzelf al een isolerende deur. Zelfs te vergelijken met de uitstekende natuurlijke isolerende eigenschap van houten deuren.

PVC kader- en vleugelprofielen bestaan uit kamers, die zijn voorzien van een thermische onderbreking. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. De warmte blijft bij je binnen en de koude buiten.

Bovendien zijn onze PVC deuren ook milieu-en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn onverslijtbaar en gaan extra lang mee.

De veiligheid van een PVC deur

De (brand)veiligheid van een deur zijn belangrijkste parameters. Vooral bij een buitendeur letten wij vooral op de veiligheid, met het oog op het voorkomen van inbraak. Deuren hebben standaard altijd meerpuntsluitingen en een tochtafsluiter op de vloer.

PVC deuren zijn heel brandveilig, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Wens je een gepersonaliseerde offerte voor PVC-deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00 ( Zaterdag van 9u00 – 12u00) of na afspraak

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Telefoon: +32 089 85 84 59
Fax: +32 089 85 21 01

Ons assortiment deuren

Frager Fralu

Merken