Aluminium Deuren

De deuren of ramen kiezen voor je woning, doe je niet elke dag. Daarom dat je de verschillende materialen vergelijkt, op zoek gaat naar betaalbare deuren die de beste kwaliteit bieden. En dus komt je zeker ook terecht bij aluminium.

  • Aluminium deuren bieden je heel wat voordelen.
  • Aluminium is sterk, roestvrij en krasbestendig.
  • Een aluminium deur laat zich ook makkelijk proper maken. Wat water en een spons laten je voordeur glanzen.
  • Niet onbelangrijk is ook de hoge thermische en akoestische isolatiewaarde van een aluminium deur.
  • Heb je grote glaspartijen die ondersteund moeten worden, dan zal je een aluminium deur verkiezen boven een pvc deur.

En daar bovenop wens je een feilloze installatie of plaatsing van je deuren. Hier heeft Dera met zijn meer dan 40 jaar lange ervaring reeds zijn strepen verdiend. Onze deuren vind je zowat over geheel Limburg, tal van referenties zijn ter beschikking, vraag ernaar.

Een voordeur geeft de eerste indruk op je woning. Wij kiezen enkel voor het beste materiaal en aluminium profielen. Laat je door ons adviseren en vertrouw op onze jarenlange ervaring.

Wens je een gepersonaliseerde offerte voor je Aluminium Deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

openingsuren en contact

Maandag tot en met vrijdag 14u00 – 18u00
Zaterdag van 9u00 – 12u00
andere tijden na afspraak

Onze showroom is terug open.
Gelieve tijdens de Covid periode voordien een afspraak te maken
en de Covid maatregelen in acht te nemen

Klik HIER voor onze STOCKVERKOOP

Bij Dera komt u terecht bij een vakman met meer dan 40 jaar ervaring in plaatsen van ramen en deuren. Neem de juiste keuze en vraag ons naar een professioneel advies op maat.

Een vrijblijvend bezoek aan de ruime DERA-showroom loont steeds de moeite. Niet alleen om ideeën op te doen, maar ook om jouw project samen met onze deskundigen te bespreken. PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, vliegenramen, garagepoorten, screens, … alles staat uitgestald in meerdere stijlen.

Industrieweg-Noord 1118, 3660 Oudsbergen
Telefoon: +32 089 85 84 59
E-mail : info@deraramen.be

Merken