Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

Wens je in de zomer je huis koel te houden tijdens die hete zomerdagen, dan kan je best een zonwering installeren. Een aircosysteem plaatsen is daarom niet altijd de beste oplossing. Zonwering is een energiezuinig alternatief en kent tal van mogelijkheden en uitvoeringen. Zonwering laat zich ook makkelijk achter je renovatie of bouw plaatsen.

Buitenzonwering

Bij buitenzonwering gaan de zonnestralen het glas nooit bereiken. Buitenzonwering zoals zonneschermen, screens en rolluiken zijn een ideale manier om de zon en de bijhorende warmte buiten te houden tijdens zomerse dagen. Binnenzonwering schermt pas af nadat de zonnestralen al door het raam naar binnen zijn gekomen. De warmte zit dus al tussen het glas en het gordijnen of de lamellen opgeslagen. Buitenzonwering houdt 85 à 90% van de warmte-energie tegen, binnenzonwering maar 35 à 65%.

Zonnetent of terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kan je het hele jaar op je terras genieten, zonder last van regen, zon, wind of koude. Wens je graag uw zonnescherm te bedienen vanuit uw ligstoel wanneer u dat wilt? Dat kan! Check onze io-homecontrol® van Somfy voor zonweringen.

Zonnescherm

Een zonnescherm bestaat uit een doek dat zit opgerold in een kast die vergelijkbaar is met die van een rolluik en dat met behulp van zogenaamde knikarmen horizontaal uitgevouwen kan worden zowel manueel als elektrisch.

Veranda zonwering

Meer informatie

Lamellendak

Meer informatie

Zonnetent

Meer informatie

Bezoek ons

Hulp nodig bij uw keuze of bent u opzoek naar advies op maat. Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal.

Dera Deuren en Ramen
Industrieweg-Noord 1118
3660 Oudsbergen

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 - 18u00
Zaterdag van 09u00 - 12u00

Past het niet om langs te komen op een van bovestaande tijdsstippen neem dan gerust met ons contact op voor een afspraak op maat.