Een veranda te laten bouwen? Goed idee! Een veranda geeft een meerwaarde aan je huis en geeft net dat ietsje meer. Zomer of winter, het hele jaar door genieten van de buitenlucht en je tuin.

Wens je deze veranda als extra leefruimte? Dacht je misschien aan een overdekt zwembad? Of wens je een ruimte waar je buitenplanten kunnen overwinteren? Onze werkwijze is steeds dezelfde. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan dan samen een ontwerp voorstellen, in de harmonie met de stijl en mogelijkheden van jouw woning.

Telkens streven we naar een optimaal resultaat voor onze klanten. Daarom wordt er enkel met de best passende materialen gewerkt. Onze ervaren plaatsers monteren dan zorgvuldig uw nieuwe lichtplaats!

Soorten Veranda’s

Er zijn heel wat soorten veranda’s waar je uit kan kiezen. Aluminium of een houten veranda, wij hebben voor elk wat wils. Kom dus eens langs met je dromen en ideeën en wij doen de rest!

Pergola – Overkapping

Ook voor een open constructie zoals een pergola of een overkapping heb je heel wat mogelijkheden.

Bezoek ons

Hulp nodig bij uw keuze of bent u opzoek naar advies op maat. Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal.

Dera Deuren en Ramen
Industrieweg-Noord 1118
3660 Oudsbergen

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 - 18u00
Zaterdag van 09u00 - 12u00

Past het niet om langs te komen op een van bovestaande tijdsstippen neem dan gerust met ons contact op voor een afspraak op maat.