Je bent op zoek naar rolluiken voor je woning. Goed idee! Tijdens de zomermaanden houden deze de warmte buiten en tijdens de wintermaanden kunnen rolluiken de warmte in huis beter bewaren en isoleren. Je hebt steeds een ruimte keuze, of je nu kiest voor PVC of aluminium rolluiken en wens je een automatisch, elektrische bediening of manueel bedienbare rolluiken.

  • Rolluiken werken verduisterend.
  • Ze werken isolerend waardoor je bespaart op verwarmings- en energiekosten.
  • Rolluiken schrikken ook inbrekers af verhogen je gevoel van veiligheid.
  • Bescherming van je ramen tegen weer en wind.

Elektrische of manuel bedienbare rolluiken?

Ga je voor optimaal comfort met een elektrische bediening met afstandsbediening of tijdklok. Iets waar steeds meer van onze klanten voor kiezen. Dan bepaal je zelf wanneer het licht in de kamer mag binnenkomen. Somfy heeft dit alles te bieden. Laat je professioneel adviseren over je opties!

Inbouw, opbouw of voorzet rolluiken?

Heeft u bij het ontwerp van je woning reeds de nodige plaats voorzien boven je ramen, dan kan je inbouw rolluiken plaatsen. Opbouwrolluiken zijn voorgemonteerd op uw raamprofiel. Zij vormen één geheel. Met voorzetrolluiken zijn je ramen en rolluiken twee aparte gehelen. Je kan dus rolluiken laten plaatsen als je ramen er reeds staan.

Er zijn 3 verschillende uitvoeringen in de rolluiken:

Inbouwrolluik

Deze worden ingebouwd in de voorziene opening boven het raam binnen, die nadien nog afgekast dient te worden aan de binnenkant.

Combirolluik

Opgebouwd op het raam en samen met het raam geplaatst in een pvc kast die reeds geïsoleerd is vooraf, dit geeft een mooie strakke afwerking langs binnen.

Voorzetrolluik

Deze rolluiken worden buiten op de muur geplaatst, de bediening gebeurt langs binnen.

Bezoek ons

Hulp nodig bij uw keuze of bent u opzoek naar advies op maat. Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal.

Dera Deuren en Ramen
Industrieweg-Noord 1118
3660 Oudsbergen

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 - 18u00
Zaterdag van 09u00 - 12u00

Past het niet om langs te komen op een van bovestaande tijdsstippen neem dan gerust met ons contact op voor een afspraak op maat.