Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

PVC Ramen zijn al jaren populair onder de huizenbezitters in België en dat is niet voor niets. PVC ramen hebben namelijk tal van voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat het investeren in PVC ramen zich op termijn zelf terugbetaald, zowel in verwarmingskosten als in de meerwaarde die ze creëren voor uw woning. 

Inbraakwerend

PVC Ramen zijn sterk inbraakwerend waardoor u uw huis met een gerust hart achter kan laten met een minimale kans op inbraken.

Isolerende werking

PVC Ramen zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van deze ramen zal uw energierekening naar beneden gaan.

Duurzaamheid

PVC Ramen zijn duurzaam en gemaakt met het oog op de toekomst. In tegenstelling tot hout is het nodige onderhoud minimaal.

Ventilatie

PVC ramen hebben de mogelijkheid om ventilatie in te bouwen in het kozijn. Dit zorgt ervoor dat u geen extra ventilatie nodig hebt.

Aantrekkelijk design

U hebt de keuze uit drie profielvormen waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw nieuwe ramen zowel binnen als buiten perfect af te stemmen op het karakter van uw huis.

Uitermate themisch isolerend

De innovatie technologie van 5 isolatiekamers en een raamdiepte van 70mm zorgen voor een uitstekende themische isolatie. Bovendien gaan we al verder met een 6 kamerprofiel en een dikte van 82mm. Twee omlopende afdichtingsniveaus en het diep staande glas zorgen bovendien voor een lager energieverbruik.

Lange levensduur en milieuvriendelijk

De sterke, corrosiebestandige stalen profielen in het raamkozijn en in de vleugels zorgen voor stabiliteit, bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Het lage energieverbruik, de geringe CO2-emissies en de volledige recycleerbaarheid, zorgt voor een hoge milieuvriendelijkheid.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de gladde en weerbestendige opverlakten zien uw ramen er ook na een aantal jaren nog steeds als nieuw uit – met een minimale inspanning op gebied van onderhoud en reiniging.

Bezoek ons

Hulp nodig bij uw keuze of bent u opzoek naar advies op maat. Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal.

Dera Deuren en Ramen
Industrieweg-Noord 1118
3660 Oudsbergen

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 - 18u00
Zaterdag van 09u00 - 12u00

Past het niet om langs te komen op een van bovestaande tijdsstippen neem dan gerust met ons contact op voor een afspraak op maat.