Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

Aluminium ramen , maar ook aluminium deuren, glasconstructies en veranda’s, ondersteunen de architectuur van uw woning en alle variaties in vormen zijn mogelijk. Het grote voordeel is dat voor constructies met zeer grote afmetingen de profielen toch slank blijven, bovendien blijft er een maximale lichtinval. De raamprofielen, scharnieren en krukken, worden in de door u gevraagde kleur geleverd, de kleurwaaier is onbesproken groot, evenwel kan ook geanodiseerd aluminium geleverd worden.

Inbraakwerend

Aluminium Ramen zijn sterk inbraakwerend waardoor u uw huis met een gerust hart achter kan laten met een minimale kans op inbraken.

Isolerende werking

Aluminium  Ramen zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van deze ramen zal uw energierekening naar beneden gaan.

Duurzaamheid

Aluminium Ramen zijn duurzaam en gemaakt met het oog op de toekomst. In tegenstelling tot hout is het nodige onderhoud minimaal.

Alle variates en vormen zijn mogelijk

Aluminium ramen , maar ook aluminium deuren, glasconstructies en veranda’s, ondersteunen de architectuur van uw woning en alle variaties in vormen zijn mogelijk. Het grote voordeel is dat voor constructies met zeer grote afmetingen de profielen toch slank blijven, bovendien blijft er een maximale lichtinval. De raamprofielen, scharnieren en krukken, worden in de door u gevraagde kleur geleverd, de kleurwaaier is onbesproken groot, evenwel kan ook geanodiseerd aluminium geleverd worden.

Aluminium ramen zijn duurzaam

Aluminium is een duurzaam en licht maar sterk metaal dat nooit barst, daarom is dit materiaal gegarandeerd zeer stootvast, stevig en behoud zo de sterkte bij opwarming door de zonnestralen en zal er geen veroudering in de tijd merkbaar zijn , zowel voor de raam-, deur- en glas- en verandaconstructies. In de verstekken van de hoekverbindingen worden verstevigingshoeken en hoekverbinders geplaatst, wat zich vertaalt in sterkte en concept

Perfect isolatie

Aluminium is bovendien een goede geleider. Dit zou betekenen dat er bij externe temperatuurverschillen risico op condensatie bestaat aan de binnenzijde van de aluminiumprofielen, daarom worden de aluminium raamprofielen verbonden door de thermische onderbreking (glasvezelversterkt polyamide) die zorgt voor de perfecte isolatie. Alle rubberdichtingen en glasrubbers worden in EPDM voorzien. Aluminium wordt niet rot en roest niet en ook kunnen insecten, stof en vuil zich niet vasthechten op de glad behandelde oppervlakten. Bovendien is aluminium veilig bij brand, het veroorzaakt geen schadelijke rookstoffen.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de gladde en weerbestendige opverlakten zien uw ramen er ook na een aantal jaren nog steeds als nieuw uit – met een minimale inspanning op gebied van onderhoud en reiniging.

Bezoek ons

Hulp nodig bij uw keuze of bent u opzoek naar advies op maat. Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal.

Dera Deuren en Ramen
Industrieweg-Noord 1118
3660 Oudsbergen

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 - 18u00
Zaterdag van 09u00 - 12u00

Past het niet om langs te komen op een van bovestaande tijdsstippen neem dan gerust met ons contact op voor een afspraak op maat.