Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

Aluminium Deuren op maat van uw woning

Dera deuren en ramen producteert en plaatst deuren op maat van topkwaliteit. De materiaalkeuze voor je deuren is allesbepalend voor het uizicht van de woning. En wij gaan enkel voor het beste materiaal. Heeft u nieuwe deuren nodig? Als de expert in deuren en ramen nemen we graag de tijd om de deuren te vinden die perfect bij uw woning passen.

Inbraakwerend

Aluminium Deuren zijn sterk inbraakwerend waardoor u uw huis met een gerust hart achter kan laten met een minimale kans op inbraken.

Isolerende werking

Aluminium Deuren zijn sterk isolerend. Door het plaatsen van deze deuren zal uw energierekening naar beneden gaan.

Duurzaamheid

Aluminium Deuren zijn duurzaam en gemaakt met het oog op de toekomst. In tegenstelling tot hout is het nodige onderhoud minimaal.

Aantrekkelijk design

Grote glaspartijen die ondersteund moeten worden met een verscheidenheid aan kleuren en designs. Dat vind u zeker terug bij een aluminium deur.

Uitermate themisch isolerend

Onze aluminium deuren zijn onberispelijk inzake isolatie en veiligheid. Een aluminium deur is van zichzelf al een isolerende deur. Zelfs te vergelijken met de uitstekende natuurlijke isolerende eigenschap van houten deuren.

Lange levensduur en milieuvriendelijk

Onze aluminium deuren zijn onverslijtbaar en gaan extra lang mee.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de gladde en weerbestendige opverlakten zien uw deuren er ook na een aantal jaren nog steeds als nieuw uit – met een minimale inspanning op gebied van onderhoud en reiniging.

 

Premies

Nieuwe ramen of deuren laten plaatsen is een flinke investering, maar het rendement is er ook naar. Uw maandelijks energiefactuur zal een pak lager uitvallen en ook de overheid beloont u. Kijk snel welke premies u kan aanvragen!

PremiezoekerEnergiesparen

Laat u inspireren door enkele van onze referenties!