Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

Decalu88 standard

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

16 trendkleuren

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamma dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht ivoor.

Onze kleurcollecties Aluroc en Decoroc zijn volledig op elkaar afgestemd dankzij het Smart Colours-principe. De 16 kleuren uit het gamma kunnen toegepast worden op alle profielen in zowel aluminium als kunststof, zonder het minste kleurverschil. Combineer naadloos schrijnwerkelementen van Deceuninck, Deceuninck Aluminium en Tunal en haal het maximum uit een bouwproject op vlak van kwaliteit, budget én design.

Onzichtbare afwatering

De afwatering van de Decalu-reeks zit verborgen in het kaderprofiel en heeft bijgevolg een minimale impact op het visuele aspect. De verschillende afwateringssystemen en dorpels klikken eenvoudig vast in het raamprofiel.

Slank en sterk

Aluminium is een streling voor het oog. Een elegant en licht materiaal dat perfect past bij een moderne architectuur, maar met een stevigheid die uitzonderlijke kwaliteit garandeert.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn weerbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen. Af en toe de sluitingen afstellen en een regelmatige poetsbeurt: meer onderhoud is er niet aan.

Milieuvriendelijk

Een lange levensduur en ook nog eens 100% recycleerbaar: aluminium ramen houden het milieu te vriend.

Ramen in alu

Bent u op zoek naar aluminium ramen? Bij Deceuninck kan u terecht voor ramen in aluminium in diverse stijlen. Er zijn verschillende keuzes zoals modern & strak, pastorie & landelijk of stedelijk & eigentijds. Met ons groot aanbod van verschillende raamprofielen vindt u zeker de meest geschikte design ramen in alu voor in uw woning. De aluminium profielen zijn geschikt voor dubbel en driedubbel glas wat extra isolerend is. De aluminium ramen van Deceuninck zorgen voor een onzichtbare afwatering, beschikken over een ruim kleurenpallet en geïntegreerde dichtingen. Alle ramen en deuren worden ook geproduceerd op een milieuvriendelijke manier. Zo wordt er bijvoorbeeld enkel gerecycleerd materiaal gebruikt. Heeft u ook graag een groene voetafdruk? Kies dan voor aluminium ramen van Deceuninck!

Waarom zou u voor aluminium ramen kiezen?

Aluminium heeft verschillende voordelen. Om te beginnen is het een enorm licht materiaal. In tegenstelling tot ijzer of andere materialen is aluminium roestvast en het is daarnaast ook nog eens een erg sterke stof. Net zoals kunststof is ook het schoonmaken van aluminium ramen kinderspel. Met wat warm water en een spons heeft u al genoeg om de ramen proper te maken.

Ga voor een stijvolle look en kies voor aluminium ramen

Aluminium heeft een trendy en stijlvol design, hierdoor zal u uw huis niet snel moe raken maar er juist van blijven houden. U kunt kiezen voor een strak en modern design van aluminium ramen maar er zijn ook ramen met een retro toets of ramen die net wat meer de industriële trend volgen. Kies voor een mooie harmonie in uw woning door zowel dezelfde stijl van aluminium ramen als aluminium deuren te kiezen.