Dera

Ramen Deuren Sectionale poorten Zonwering Rolluiken Veranda's

Beste klanten, onze toonzaal is gesloten t.e.m 26 maart wegens wegenwerken. Bedankt voor uw begrip.

Schüco Thermoslide

Het kunststof hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is een constructie op basis van het 82 mm systeem Schüco Corona SI 82, waarbij de kader een systeembouwdiepte van 219 mm vertoont. Door een 3-voudig thermisch onderbroken hefschuif dorpelsysteem en de thermisch onderbroken kaderversteviging worden uitstekende geluidsisolatie en isothermenverloop bereikt. Ondersteund wordt deze daardoor, dat het vleugelraam vanaf het kaderprofiel omsloten wordt. Het hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is uitgevoerd met nieuwe ontwikkelde schuifdichtingen dewelke voor meer duurzaamheid en dichtheid zorgen.

Verwerkingsvoordeel

  • Uitstekende geluidsisolatie
  • Verschillende versterkingsprofielen in kozijn en vleugel zorgen afhankelijk van de statische vereisten voor optimale stabiliteit en lange levensduur
  • Compatibel met de afdeklijst Top Alu
  • Vleugelgewicht tot 400kg mogelijk
  • Breed kleurenpallet